×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

THIRTY Clincher

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc THIRTY hjulsættet er et ægte letvægts klatrehjul. Med en lav roterende masse giver den øjeblikkelig acceleration, når stigningen peger mod himlen, og en...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
17999

14.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc THIRTY hjulsættet er et ægte letvægts klatrehjul. Med en lav roterende masse giver den øjeblikkelig acceleration, når stigningen peger mod himlen, og en bredere fælgprofil øger stabiliteten til de høje hastigheder på nedkørsler.

Med en indvendig fælgbredde på 21 mm og en udvendig fælgbredde på 30 mm passer THIRTY fælge perfekt med 27 mm eller bredere dæk. Den glatte overgang mellem dæk og fælg forbedrer den aerodynamiske ydeevne, mens kørsel med bredere tubeless dæk øger komforten og muligheden for at køre i sving. Faktisk anbefaler vi ikke at køre med smallere end 25 mm dæk med disse fælge.

THIRTY-hjulsættet har en proprietær CNC-bearbejdet legeringsnavskal med lavfriktions CeramicSpeed-lejer i både fælg- og skivebremsemuligheder. Dette avancerede design med den overdimensionerede navaksel giver hjulene mulighed for at føle, at de vil snurre for evigt, mens indgrebet, når man starter fra nul ved et stoplys, eller angriber fra frontaf feltet, vil sikre, at der ikke tabes kraft eller momentum. THIRTY fås med Shimano og XDR body. Fælg- og nav er sat op med SAPIM CX-SPRINT og CX-RAY Aero Butted straight pull eger.

Specifikationer

Vægt: 1475 gram
Inkl. Ceramicspeed lejer
Fælgprofil: 30 mm.
Udvendig fælgbredde: 30 mm.
Indvendig fælgbredde: 21 mm.
Anbefalet dækbredde: 27 mm.

Varenummer: BI-WH30
Vægt: 1.5kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down