×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Om os

Vi er et team med mange års erfaring fra cykelbranchen. Vi har selv tilbragt mange timer på sadlen i ind- og udland og har en stor indsigt i produkter og kvalitet. Derfor mener vi at have de bedste forudsætninger for at bringe vores erfaringer videre til dig.

Hos Konggaard ApS går vi op i kvalitet og æstetik. Vi repræsenterer de bedste brands og high-end produkter.

heart

Du når helt i mål

Hos os er du som kunde i højsædet. Vi finder de bedste cykelprodukter, så du kan nå dine mål og drømme. Små eller store drømme – alle er opnåelige, hvis blot du har viljen.

Vi har noget for enhver cykelsmag

Vores produktudvalg er bredt, så der er noget for enhver smag. Vi ved, at alle ryttere er forskellige. Derfor har vi samlet det bedste fra forskellige brands, så du kan vælge dét, der passer bedst til dig.
quality

Erfaring og evolution

Med vores funktionelle sportstøj, XTREME, har du uendelige muligheder. Du kan få XTREME leveret fra hylden fra vores Collection-serie – eller du kan få det lavet Custom, så det passer nøjagtigt til dine behov og ønsker til design og stil.

Prøv vores topmodel fra XTREME Custom

Vi har udviklet Elite-serien med en ekstra tight pasform til eliteudøvere. Tekstilerne er omhyggeligt udvalgt med fokus på high performance – og langt de fleste tekstiler er vindtunneltestet. Vi bruger perforeret tekstil i jersey, hvilket hjælper varmen væk fra kroppen under høje temperaturer og store kraftanstrengelser. Vil du vide mere?
Kontakt os

Mød teamet

Vi lever og ånder for cykelsporten. Vi er opdateret på resultaterne og transfers. Vi tester udstyr og lader os inspirere af trends. Vi gør alt for løbende at udvikle os, så vi kan give dig et spændende produktudvalg, der står mål med dine ønsker og behov.
ceo & partner
Klaus Nielsen
+45 4018 9300
stiftende partner
Peter Konggaard
+45 2393 9933
COO & PARTNER
Christian Poulsen
+45 2524 6538
CPO
Flemming Silberbauer
+45 2115 9870
ACCOUNT MANAGER
Jonas Lindberg
+45 4181 8090
CUSTOMER SERVICE MANAGER
Kasper Würtz Schmidt
+45 3044 9772
Designer
Vanessa Stark
+45 2449 2119
DESIGNER
Celine Storm
+45 4141 1497
Warehouse Manager
Niels Myrup
+45 2115 9877
brand architect
Jacob Ørholm

bogholder
Pia Ellegaard
Træffes Kun Onsdage
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop Full Speed Ahead
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved