×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans.

Født i Veneto

Passionerede cyklister skaber smarte sko, der forbedrer hver tur. UDOG blev født af kærligheden til cykling i Veneto, Italien, en region med en lang og imponerende cykelkultur og en besættelse af mode og stil. Fra disse oprindelser har vi skabt de mest unikke sko til dem, der elsker at cykle lige så meget som vi gør.

Grundlæggere
Grundlagt i 2021 af Alberto Fonte, cyklist gennem en menneskealder og tidligere brand manager hos fi'zi:k, og salgs- og marketingdirektør hos både Pinarello og Kask. Han er en ivrig konkurrent med en ægte kærlighed til sporten i alle dens discipliner. Efter femten år i branchen og arbejdet for nogle af de mest ikoniske mærker inden for cykelsport, besluttede Alberto sammen med sin ven og tidligere forretningschef hos fi'zi:k og Crankbrothers, Antonio Gerolimetto, at skabe et nyt og unikt cykelmærke.


Populære produkter

Cento Road Sko

960,00kr.

UDOG Logo Socks

72,00kr.

Distanza Carbon Gravel sko

800,00kr.

Distanza Gravel sko

600,00kr.

UDOG Laces Mild Pack

80,00kr.

UDOG Laces Hot Pack

80,00kr.

Tensione Road sko

480,00kr.

Cima Carbon Road sko

800,00kr.

Sorter efter:

Sorter efter:

Sorter efter:

Sorter efter:
The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde. Enhver kan nå deres mål i cykling såvel som i livet. Vi er alle Underdogs, UDOG er for os alle.
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved