×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

TWENTY SEVEN Clincher, MTB Center lock.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc TWENTY SEVEN er den ultimative tilføjelse til enhver XC mountainbike med lav vægt og høj stivhed. Hjulene er race-ready og garanterer dig en...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
14999

11.999,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc TWENTY SEVEN er den ultimative tilføjelse til enhver XC mountainbike med lav vægt og høj stivhed. Hjulene er race-ready og garanterer dig en god oplevelse og holdbarhed, hvad end det er 24-timers ræs eller XCO ræs.

Med en vægt på 1460 gram tilbyder de en klassens bedste vægt,samt det holdbarhedsniveau, der er nødvendigt for at få dig igennem en hel dag med racing over Leadville. Vi gik ikke på kompromis, i valget af de bedste kvalitetsmaterialer til at bruge, når vi bygger disse hjul. Den usædvanligt stærke Ni-Cr-aksel passer perfekt til Sapim CX-Ray-egerne, mens CeramicSpeed-lejerne, der er standard i navene, sikrer en jævn, langvarig kørekvalitet.

Med den indvendige fælgbredde på 27 mm kan Black Inc TWENTY SEVEN hjulene klare den dækbredde, som de fremadskuende Factor Lando XC-mountainbikes kan rumme. Et 2,4-tommer dæk vil ikke være noget problem for disse babyer.

Specifikationer

Vægt: 1460 gram.
Inkl. Ceramicspeed lejer
Fælgprofil: 27 mm.
Udvendig fælgbredde: 33 mm.
Indvendig fælgbredde: 27 mm.
Anbefalet dækbredde: 2,25"

Varenummer: BI-WH27CL-CNLK
Vægt: 2kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down