×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

FORTY FIVE Clincher

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Designet med en optimal balance mellem aerodynamisk ydeevne og letvægt til ryttere, der ønsker et enkelt hjulsæt til at gøre alt fra Gran Fondos til...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
17999

14.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Designet med en optimal balance mellem aerodynamisk ydeevne og letvægt til ryttere, der ønsker et enkelt hjulsæt til at gøre alt fra Gran Fondos til flade landevejsløb til lange træningsdage og alt andet derimellem.

FORTY FIVE er et tubeless-ready hjulsæt, der tilbyder et fremragende niveau af aerodynamisk ydeevne takket være dets 45 mm fælgprofil. Den midterste dybde og proprietære fælgprofil sikrer, at hjulene skærer gennem vinden i de flesteforhold, mens den holder rullevægten ekstremt lav. Optimeret til 25-27 mm dæk, med en indvendig fælgbredde på 21 mm og udvendig bredde på 27 mm, forbedres den glatte overgang mellem dæk og fælg samt den aerodynamiske ydeevne, mens kørsel med bredere tubeless dæk øger komforten.

Black Inc FORTY FIVE har en revideret navkonstruktion med lavfriktions CeramicSpeed-lejer og et opdateret frinav-kropsindgrebssystem. Dette avancerede design gør det muligt for hjulene at føle, at de vil snurre for evigt, mens det øjeblikkelige engagement sikrer, at der ikke tabes momentum på kritiske tidspunkter i et løb eller på en træningstur. FORTY FIVE fås med Shimanoog XDR body. Straight-pull fælg- og skive-navsættene fungerer nemt med CX-SPRINT og CX-RAY Aero Butted straight pull eger. Indvendige legeringsnipler holder vægten lav og hjulet pålideligt.

Specifikationer

Vægt: 1.489 gram.
Inkl. Ceramicspeed lejer
Fælgprofil: 45 mm.
Udvendig fælgbredde: 27 mm.
Indvendig fælgbredde: 21 mm.
Anbefalet fælgbredde: 25 mm.

Varenummer: BI-WH45
Vægt: 1.5kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down