×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

FIVE Clincher, disc

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Designet til at være let, aero og holdbart, Black Inc FIVE carbon eger hjulsættet giver den ultimative ydeevne for den seriøse landevejsrytter, der leder efter...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
26999

21.599,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Designet til at være let, aero og holdbart, Black Inc FIVE carbon eger hjulsættet giver den ultimative ydeevne for den seriøse landevejsrytter, der leder efter noget særligt i et par hjul. Tubeless ready og beregnet til at udmærke sig med bredere landevejsdæk.

Med en vægt på kun 1318 gram tilbyder dette lette, ready clincher-hjulsæt enestående aero-ydeevne, hovedsageligt takket være NACA air foil optimeret eger, fælge og nav. Hjulstrukturen i ét stykke er udviklet ved hjælp af CFD-software til forbedret ydeevne sammenlignet med et traditionelt egerhjulsæt af stål i midten af ​​dybden. Aero-ydeevnen i betragtning af den beskedne 30 mm fælgprofil vidner om designets effektivitet. Egernes Kamm-haleform tilbyder en aerofordel, som hverken runde eller flade ståleger nogensinde kunne give. Mens fælgens minimale tværsnit forhindrer enhver ustabil afbøjning som følge af sidevind.

Derudover er carbon-layup'et dedikeret til at garantere lateral stivhed, samtidig med at det giver et unikt niveau af overensstemmelse. Det sikrer, at både håndteringen bliver skarp og komfortniveauet højt. Ved at bruge avanceret materiale fra carbon eksperter hos Toray med den ekstra fordel ved Nippon Graphite Pitch-Based Fiber, tilbyder FIVE'erne enestående reaktionsevne, når de accelererer kombineret med vibrationsdæmpning for at gøre FIVE'erne meget mere komfortable og eftergivende, end de ser ud.

Black Inc FIVEs er lige så praktiske og nemme at vedligeholde, som de er højtydende og banebrydende. Den indvendige diameter på 21 mm passer perfekt sammen med bredere dæk og er optimeret til 25-28 mm dæk. Navene er udelukkende designet og fremstillet internt specifikt til FIVE-hjulet. Det sort anodiserede aluminium bearbejdede nav er specielt udviklet med både en mekanisk og kemisk fastholdelsessamling for at forbedre holdbarheden og levetiden. Ved at inkludere Black Inc + CeramicSpeed ​​langtidsholdbare lejer giver navene en fantastisk lav rullemodstand og enestående holdbarhed.

Specifikationer

Vægt: 1318 gram
Udvendig fælgbredde: 28 mm.
Indvendig fælgbredde: 21 mm.

Varenummer: BI-WH5

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down