×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Road Carbon Stem

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc Road Stem er en let carbon frempind, designet til den seriøse rytter, der kun vil have det bedste. Brugen af letvægts carbon sammen...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
2599

2.079,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc Road Stem er en let carbon frempind, designet til den seriøse rytter, der kun vil have det bedste.

Brugen af letvægts carbon sammen med titanium metal hardware hjælper med at holde vægten lav på kun 109 gram i en størrelse på 110 mm. Aerodynamikken er blevet optimeret med brugen af en aluminium frontplade. Designet til boltgevindene har dem i en vinkel, som hjælper med at fordele spændekræfterne, samtidig med at det er nemmere at samle, når styret fastgøres. Den skulpturelle frontplade giver en aerodynamisk frontprofil, når du kører mod vinden. På samme måde er bagenden af frempinden bevidst blevet glattet for at beskytte rytterens knæ, når han træder ud af sadlen.

Med en klemmediameter på 31,8 mm vil Black Inc Road Stem passe til de fleste landevejs- og gravelcykelstyr i standardstørrelse. Frempinden kan rumme intern kabelføring til både elektroniske og skivebremsesystemer, når du bruger et kompatibelt styr som Black Inc Road Handlebar. Den er naturligvis også kompatibel med alle eksterne routingsystemer.

Specifikationer

Materiale: Fuld carbon
Vægt: 109 gram (110 mm)
Frempindsvinkel:-6 grader
Gaffelstilk diameter: 1 1/8"
Styrdiameter: 31,8 mm.

Varenummer: BI-STMCF

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down