×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Integrated Barstem

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Som den mest væsentlige egenskab ved en cykel giver et integreret styr/frempind målbare fordele i forhold til en traditionel frempind + rund styropsætning når det...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
5499

4.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Som den mest væsentlige egenskab ved en cykel giver et integreret styr/frempind målbare fordele i forhold til en traditionel frempind + rund styropsætning når det gælder aerodynamik, stivhed og udseende.

Barstem er kompatibel med både traditionel ekstern kabelføring og moderne interne routede muligheder. At kunne føre kabler internt øger i høj grad de aerodynamiske egenskaber af et cockpit, der allerede er formet specifikt til at være aero såvel som komfortabelt. Toppen af styret er formet til at give en platformlignende støtte til hånden, hvilket reducerer sandsynligheden for at trætte hænderne under lange stigninger. Droppet er blevet forsigtigt udvidet for at øge komforten og kontrollen, når du spurter eller kører nedad.

Specifikationer

Materiale: Fuld carbon
Vægt: 320 g (420 mm x 110 mm)
Frempindsvinkel: -6 grader
Drop: 120 mm.
Reach: 80 mm.
Stack: 42 mm.
Gaffelstilk diameter: 1 1/8"

Varenummer: BI-BARST
Vægt: 0.3kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down