×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

SIXTY Clincher, disc

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc SIXTY er optimeret til stabilitet og rytterkomfort, og tilbyder den perfekte balance, der blander letvægt med aerodynamik. Fælgprofilen på 56 mm kombineres med...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
17999

14.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc SIXTY er optimeret til stabilitet og rytterkomfort, og tilbyder den perfekte balance, der blander letvægt med aerodynamik.

Fælgprofilen på 56 mm kombineres med vores proprietære fælgform for at skære gennem vinden, men skinner virkelig i kraftig sidevind, som normalt ville slå et hjulsæt af denne profil helt ud af kurs. Den bredere fælgprofil bidrager til SIXTY'ernes overordnede aero-ydeevne, især når de er parret med de bredere dæk, der er mere komfortable, giver lavere rullemodstand og giver øget vejgreb i sving. Med en indvendig fælgbredde på 21 mm og en udvendig fælgbredde på 30 mm passer SIXTY fælgene perfekt med 25 mm eller bredere dæk.

Black Inc SIXTY fås som skivebremser og fælgbremse, clincher/tubeless muligheder, og Black Inc SIXTY er ideelle til alle ryttere, ruten står på blandet terræn eller om man fokuserer på at være den hurtigste i ethvert lokalt landevejsløb. Til valg af fælgbremse forbedrer en proprietær tekstureret bremseflade kombineret med Black Incs essentielle bremseklodser bremseevnen i både tørre og våde forhold. SIXTYs exceptionelle stivhed i alle konfigurationer forbedrer ikke kun accelerationen, men også den generelle håndtering. Uanset om de kører ned ad en Tour de France-nedkørsel eller skærer gennem et 90° sving i et kriterium, indgyder SIXTY'erne selvtillid og tilskynder til aggressiv kørsel.

SIXTY-hjulsættet fås med Shimano og XDR body. Straight-pull fælg- og skive-navsættene fungerer nemt med SAPIM CX-SPRINT og CX-RAY Aero Butted straight pull eger. For at holde vægten så lav som muligt, bruger clincher-versionerne indvendige legeringsnipler, mens rørene har eksterne legeringsnipler for at lette vedligeholdelsen. Alle tubeless ready clincher-hjul fra Black Inc leveres forudinstalleret med de nødvendige ventilstammer og fælgtape.

Specifikationer

Vægt: 1495 gram. (fælgbremse) 1575 gram. (skivebremser)
Inkl. Ceramicspeed lejer
Fælgprofil: 56 mm.
Udvendig fælgbredde: 30 mm.
Indvendig fælgbredde: 21 mm.

Varenummer: BI-WH60

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down