×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Integrated MTB Barstem 28.6 mm.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc MTB Integrated Barstem er udviklet til at understøtte udviklingen af Factors mountainbikes og giver et exceptionelt niveau af ydeevne, der blander dets lette...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
2999

2.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc MTB Integrated Barstem er udviklet til at understøtte udviklingen af Factors mountainbikes og giver et exceptionelt niveau af ydeevne, der blander dets lette design med en afstemt stivhed for at tilbyde den perfekte XC-kørselskvalitet.

Black Inc MTB Integrated Barstem er lavet af en højkvalitets carbon-layup og kombinerer en lav vægt med robust holdbarhed for at gøre den til den ultimative race mulighed for en cross-country eller trail mountainbike. Det raffinerede design tilbyder en afstemt stivhed for at sikre, at den kan modstå belastningen ved trailkørsel, mens den giver en grad af vibrationsabsorbering, der hjælper med at holde dig frisk selv på et teknisk 24-timers maraton.

Specifikationer

Materiale: Fuld Carbon
Vægt: 320 g.
Frempindsvinkel: -10 grader
Backsweep: 8 grader
Rise: 8 mm.

Varenummer: BI-MBARST

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down