×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Road Carbon Handlebar 31,8 mm.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc Road-styret er lavet af en specifik blanding af carbon og har en kontinuerlig struktur, der er både vridningsstærk og lodret kompatibel til absorbering...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
2599

2.079,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc Road-styret er lavet af en specifik blanding af carbon og har en kontinuerlig struktur, der er både vridningsstærk og lodret kompatibel til absorbering af små bump og ujævnheder. Med en lav vægt, der ellers modsiger dets holdbarhed, giver dette styr det bedste kontaktpunkt til lange ture på vejen.

Road Handlebar er kompatibel med både traditionel ekstern kabelføring og moderne interne routede muligheder. Samstøbte riller til bremse- og skiftekabler garanterer, at uanset hvilket system der bruges, vil styret præsentere en ekstrem aero-profil. Og til elektroniske geargrupper rummer barenden pænt en junction box.

Specifikationer

Materiale: Fuld Carbon
Vægt: 212 g. (420 mm.)
Drop: 120 mm.
Reach: 80 mm.
Klampe diameter: 31,8 mm.

Varenummer: BI-HDBARCF

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down