×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

THIRTY FOUR Clincher, Gravel, disc

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc THIRTY FOUR hjulene er designet til at være det perfekte hjulsæt til vores gravelcykler, med et niveau af holdbarhed, der vil få dig...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
17999

14.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc THIRTY FOUR hjulene er designet til at være det perfekte hjulsæt til vores gravelcykler, med et niveau af holdbarhed, der vil få dig igennem de lange dage "off the grid".

Hvad der adskiller disse hjul fra konkurrenterne er dog de moderne funktioner, såsom det specielle tubeless ready hookless design. Et af de værste aspekter ved tubeless hjul er, hvor svært det er at få dækket op på fælgen. THIRTY FOURs hookless profil er designet til at gøre det meget nemmere at montere dækket, og det kræver ofte kun en gulvpumpe. Som navnet antyder, er fælgvæggen hookless, men omhyggeligt design hjælper dig til at få dækket lettere på fælgen.

Overgangen mellem den krogløse fælgprofil og dækkets sidevæg er omhyggeligt optimeret for at give enestående aerodynamisk ydeevne, når der bruges et dæk med stor diameter. Denne funktion gør THIRTY FOUR til et fremragende hjul til vejbrug, når rytteren ønsker at køre 30 mm eller større dæk.

Black Inc THIRTY FOUR gravelhjul leveres som standard med CeramicSpeed-lejer i navene for at sikre det ultimative inden for jævn rullende ydeevne og langtidsholdbarhed. De er ideelle hjul til alle, der ønsker at udmærke sig på grus- eller blandet terrænture.

Specifikationer

Vægt: 1489 gram
Inkl. Ceramicspeed lejer
Fælgprofil: 34 mm.
Udvendig fælgbredde: 30 mm.
Indvendig fælgbredde: 25 mm.

Varenummer: BI-WH34CLGR-DISC

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down