×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Carbon Seatpost

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc Sadelpind har en krop, der udelukkende består af carbon, med et 1-bolts sadelklemmedesign og glat konstruktion. Den traditionelle 27,2 mm diameter betyder, at...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
2499

1.999,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for hjemmelevering eller levering til pakkeshop.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
PostNord levering til firmaadresse
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc Sadelpind har en krop, der udelukkende består af carbon, med et 1-bolts sadelklemmedesign og glat konstruktion.

Den traditionelle 27,2 mm diameter betyder, at Sadelpinden kan rumme de fleste stel med runde sadelpinde. Diameteren på 27,2 mm kombineret med sadelpindens specielle carbon-layup giver en speciel, næsten umærkelig fjedrendehed, hvilket reducerer vibrationerne, der giver genlyd op ad sadelpinden. Sadelpinden er designet til at kunne opbevare Di2-batteriet indeni, for den nemmeste opsætning og reneste udseende..

Specifikationer

Materiale: Fuld carbon
Vægt: 195 gram.

Varenummer: BI-SPCF

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down