×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

TWENTY Clincher, disc

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Black Inc TWENTY er deres ultralette klatrehjul, lavet af en blanding af ekstremt stærkt carbon for at give dig den stivhed, der kræves for at...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
17999

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Black Inc TWENTY er deres ultralette klatrehjul, lavet af en blanding af ekstremt stærkt carbon for at give dig den stivhed, der kræves for at erobre enhver stigning og kontrollen til at køre ned igen med selvtillid.

Carbon lay-up på hver fælg er blevet optimeret for at maksimere styrke/vægt-forholdet. Da TWENTY kun er til skivebremser, har fælgen ikke været belastet af at skulle rumme en traditionel bremseflade på fælgen. Reduktion af det nødvendige materiale ved de ydre kanter af hjulet hjælper med at reducere rotationsvægten, hvilket gør TWENTY'erne endnu hurtigere og lettere.

Den indvendige fælgbredde på 21 mm og den udvendige 28 mm bredde er designet til at fungere optimalt med 700c, 25 mm og 27 mm dæk. Den glatte overgang ved dæk/fælg-grænsefladen forbedrer hjulenes aerodynamik, selvom disse hjul primært er fokuseret på at holde vægten lav. Ikke desto mindre gør enhver lille aero-gevinst en forskel efter timer på vejen.

TWENTY-hjulsættet har en revideret navkonstruktion med lavfriktions CeramicSpeed-lejer og et opdateret friløbs-indgrebssystem. Dette avancerede design giver hjulene mulighed for at føle, at de vil snurre for evigt, mens indgrebet, når man starter fra nul ved et stoplys, eller angriber fra front af feltet, vil sikre, at der ikke tabes kraft eller momentum. Straight-pull disc-nav fungerer nemt med CX-SPRINT og CX-RAY Aero Butted straight pull-eger.

Specifikationer

Inkl. Ceramicspeed lejer

Varenummer: BI-WH20CLAR
Vægt: 1.5kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down