×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Assembly Paste Pro 150 g. Bøtte

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Monteringspasta til professionelle! Denne førsteklasses montagepasta giver overlegen vedhæftning samt korrosions- og slidbeskyttelsesegenskaber, der er uden sidestykke. Dynamic Assembly Paste Pro skaber en smørende nanofilm...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
90

71,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Monteringspasta til professionelle!
Denne førsteklasses montagepasta giver overlegen vedhæftning samt korrosions- og slidbeskyttelsesegenskaber, der er uden sidestykke.

Dynamic Assembly Paste Pro skaber en smørende nanofilm mellem materialer, der beskytter mod gnavende korrosion og giver ekstrem overfladebeskyttelse. Det forhindrer revnelyde i krankbeslag, sadelpinde, frempinde og styr. Dynamic Assembly Paste Pro er perfekt til avancerede applikationer på carbon, keramik-metal, aluminium, titanium, stål, gummi, plast, lejer, drejetap, ophængskomponenter og alle gevindforbindelser.

Dette high-end fedt er den professionelle mekanik 'gå til', når du samler cykeldele. Dynamic Assembly Paste Pro er 100 % kulstofsikker og lithiumfri!

Specifikationer

Varenummer: 8720387297047
Vægt: 0.15kg
Tarifnummer: 34031980
EAN-nummer: 8720387297047

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down