×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Dr. Dry 300ml. Sprayflaske.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Masser af vandtætte belægninger derude, ingen af dem stræksikre og 100% åndbare. Gennemblødte bib-shorts stinker, det samme gør en fantastisk jakke, der ikke længere er...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
115

91,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Masser af vandtætte belægninger derude, ingen af dem stræksikre og 100% åndbare. Gennemblødte bib-shorts stinker, det samme gør en fantastisk jakke, der ikke længere er vandtæt. At finde dit rene tøj helt vådt i din cykeltaske er heller ikke fantastisk.

Mød Dr. Dry; en planet friendly spray-on coating, der kan gøre enhver tekstil vandafvisende. Ikke flere bløde smækbukser fra en kort regnbyge. Ikke flere utætte telte eller våde cykeltasker.

Andre belægninger danner et lag ovenpå tekstilet, der lukker regn ude, men tætner fugt og varme. Resultatet er en oplevelse tæt på at køre i en skraldepose. Hvis du beslutter dig for at flytte rundt og strække stoffet, rives laget, og du bliver alligevel våd.

Dynamic Bike Care har udviklet Dr. Dry til at være anderledes. Den innovative formel dækker hver enkelt fiber og bevarer de vandafvisende egenskaber, når tekstilet strækkes. Fordi luft stadig kan bevæge sig mellem fibrene, holder det dit gears åndbarhed fuldstændig intakt.

Og vær ikke bekymret for, om den skylles ud i miljøet, den er vandbaseret, fuldstændig fri for fluorcarbon og biologisk nedbrydelig.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297870
Vægt: 0.3kg
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 8720387297870

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down