×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Galactic Grease 500 ml. Bøtte

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Galactic Grease er et planetvenligt, biologisk nedbrydeligt fedt fra bæredygtige ressourcer. Velegnet til alle formål på og omkring cykler. Dette fedt kan bruges til montage,...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
190

151,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Galactic Grease er et planetvenligt, biologisk nedbrydeligt fedt fra bæredygtige ressourcer. Velegnet til alle formål på og omkring cykler. Dette fedt kan bruges til montage, hvor det beskytter mod (fritnings-)korrosion og slid. Også velegnet til at smøre lejer eller andre bevægelige dele. Galactic Grease er ekstremt vandafvisende og har en stabil viskositet, der sikrer lange serviceintervaller.

100% sikker at bruge på alle materialer såsom carbon, keramik, metal, aluminium, titanium, stål, gummi og plast. Galactic Grease er perfekt at bruge på lejer, drejetap, ophængsdele, alle gevindforbindelser og high-end cykelkomponenter. Et fedt, som John Travolta ville være stolt af!

Specifikationer

Varenummer: 8720387297733
Tarifnummer: 34031980
EAN-nummer: 8720387297733

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down