×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Bio Filth Fighter 1000 ml. Flaske m. Sprøjtehoved

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Bio Filth Fighter er en meget effektiv, planetvenlig cykelrens til alle typer cykler. Nu med ekstra trigger, der forvandler din rengøringssession til en skumfest. Denne...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
60

47,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Bio Filth Fighter er en meget effektiv, planetvenlig cykelrens til alle typer cykler. Nu med ekstra trigger, der forvandler din rengøringssession til en skumfest.

Denne højtydende cykelrensespray giver dig mulighed for nemt at rengøre alle dele af din cykel, inklusive din drivlinje. Formlen er optimeret til at opløse det mest genstridige snavs som mudder, olie og sved uden at skade din cykel, dens dele eller miljøet. De førsteklasses ingredienser neutraliserer ætsende syrer og salte fuldstændigt og på ingen tid. Bio Filth Fighter er velegnet til alle milde til stærkt snavsede dele af cykler og 100 % kulstofsikker. Den unikke formel er en favorit blandt flere professionelle cykelholdsmekanikere.

Udløsersprayen er designet til at sikre ensartet fordeling og påføre cykelrens jævnt på din cykel inklusive de svært tilgængelige steder. For de bedste resultater, lad Bio Filth Fighter trække i et par minutter, ryst genstridigt snavs med en børste og skyl med rent vand. Tip: Skift mellem skum og den traditionelle spray ved at åbne skumdækslet foran på den ekstra udløser.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297252
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 8720387297252

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down