×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Badass Bubbles 500 ml. Flaske

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Stop med at bruge opvaskemiddel til cykelrengøring! Badass Bubbles er et effektivt, højtydende og planetvenligt cykelrenserkoncentrat. Bland med vand for at skabe en kraftig rengøringslimonade....
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
75

59,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Stop med at bruge opvaskemiddel til cykelrengøring!

Badass Bubbles er et effektivt, højtydende og planetvenligt cykelrenserkoncentrat. Bland med vand for at skabe en kraftig rengøringslimonade. Udviklet med og testet af professionelle ryttere og mekanikere.

Brug Badass Bubbles med vand til at skabe et kraftigt skum, der giver dig mulighed for nemt og sikkert at rengøre alle dele af din cykel, inklusive drivlinjen. Den koncentrerede formel er optimeret til at opløse det mest genstridige snavs. Badass Bubbles er 100 % kulstofsikker og planetvenlig.

Anvendelse: Bland et stænk Badass Bubbles med vand for at skabe en spand skummende cykelrens. Påfør på din cykel og komponenter med en børste, svamp eller handske. Lad stå i 2-3 minutter. Skyl med vand og din cykel ser ny ud igen!

Specifikationer

Varenummer: 8720387297740
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 8720387297740

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down