×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Chain Care Box (Regular)

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Vedligehold din kæde som en professionel! Trin 1: Rengør Rengør din drivlinje med Dynamic Chain Cleaner. Den unikke formel af denne kæderens fungerer som et...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
165

131,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Vedligehold din kæde som en professionel!

Trin 1: Rengør
Rengør din drivlinje med Dynamic Chain Cleaner. Den unikke formel af denne kæderens fungerer som et affedtningsmiddel, mens den efterlader et beskyttende lag på din drivlinje. Dette forhindrer din kæde i at tørre ud efter rengøring. Fyld kæderenseværktøjet med kæderenseren for nemt at fjerne alt fedt fra din kæde.

Trin 2: Smør
Efter at have renset din kæde, er det tid til at smøre din kæde med Dynamic City Bike Lube. Smøremidlerne fra Dynamic holder din drivlinje i optimal stand ved at reducere friktionen og beskytte mod korrosion. City Bike Lube er en ultraholdbar og universel kædeolie.

Trin 3: Fjern overskydende smøremiddel
Når du har smurt din kæde, skal du tørre det overskydende smøremiddel af din kæde med den tørre klud.

Specifikationer

Varenummer: 4260068454597
EAN-nummer: 4260068454597

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down