×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Drivetrain Detox 500 ml. Flaske m. Sprøjtehoved

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Rensemidlet fjerner hurtigt snavs, olie, voks og fedt på en sikker måde. Den planetvenlige formel kan nemt skylles af med vand og er den eneste...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
40

31,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Rensemidlet fjerner hurtigt snavs, olie, voks og fedt på en sikker måde. Den planetvenlige formel kan nemt skylles af med vand og er den eneste rengøringsmiddel af sin art, der ikke har nogen som helst faresymboler! Drivetrain Detox er designet til kraftig rengøring og fungerer endda på vandtætte smøremidler og fedtstoffer. Spray formlen direkte på din kæde, kassette, skifter og kranksæt med aftrækkerhovedet. Du kan også bruge Drivetrain Detox med et kæderenseværktøj ved at hælde det fra flasken.

Anvendelse: Skyl drivlinjeområdet med rent vand og spray Drivetrain Detox du er din kæde, kassette, skifter og kranksæt. Lad formlen trække i 2-3 minutter, før du bruger en børste, klud eller svamp til at agitere genstridig forurening. Efter rengøring af drivlinjeområdet skal du skylle grundigt med rent vand.

Formlen kan også bruges i et kæderenseværktøj, ved at påføre den på din kæde og kassette med en børste eller til at gennemvæde din kæde. Løsn blot aftrækkerhovedet og fyld rengøringsværktøjet eller beholderen efter eget valg med Drivetrain Detox. Må ikke bruges i direkte sollys eller på varme overflader, og vær ekstra forsigtig med ikke-fabriksmaling. Opbevares på et køligt og tørt sted og test et ikke iøjnefaldende område før brug. Det er sikkert at bruge på alle materialer såsom: metal, plastik, kulstof, aluminium, stål, titanium, gummi og tætninger.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297498
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 8720387297498

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down