×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Carbon Assembly Paste 80 g. Tube

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dynamic Carbon Assembly Paste hjælper med at samle højkvalitets carbon- og aluminiumscykeldele ved at forhindre komponenterne i at glide eller glide. Denne pasta sænker spændekraften...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
60

47,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Dynamic Carbon Assembly Paste hjælper med at samle højkvalitets carbon- og aluminiumscykeldele ved at forhindre komponenterne i at glide eller glide. Denne pasta sænker spændekraften med op til 30 % ved at forhindre overspænding, som kan beskadige komponenterne.

Dynamic Carbon Assembly Paste har en stærk hæmmende effekt uden at stivne eller være klæbrig. Ved at bruge denne pasta med tilføjede mikroperler, belastes følsomme kulstofkomponenter mindre kraftigt, og revnelyde reduceres. Samlepastaen giver også høj beskyttelse mod korrosion og er meget modstandsdygtig over for vand. Disse funktioner gør den til den foretrukne samlepasta for flere professionelle cykelhold.

Denne højtydende montagepasta er 100 % sikker at bruge på carbon- og aluminiumsdele såsom sadelpinde og styrstammer. Brug Carbon Assembly Paste for at forhindre din sadelpind i at glide, læs mere i denne blog.

Specifikationer

Varenummer: 4260068454337
Tarifnummer: 34031980
EAN-nummer: 4260068454337

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down