×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Watts-Up Wax 100 ml. Flaske

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Denne hypereffektive, super støjsvage voks er alt hvad du behøver for at sikre ultrajævn indendørs cykling denne vintersæson. Testet og godkendt af ivrige Zwifters på...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
65

51,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Denne hypereffektive, super støjsvage voks er alt hvad du behøver for at sikre ultrajævn indendørs cykling denne vintersæson. Testet og godkendt af ivrige Zwifters på deres Tacx, Wahoo, Elite og Saris trænere.

Det er muligt at bruge denne voks udendørs bare ikke under våde forhold. Du kan påføre enhver anden dynamisk voks over Watts-Up Wax, hvis du beslutter dig for at tage din cykel udendørs og forventer noget dårligt vejr. Formlen er planetvenlig og nem at bruge.

Første påføring: Affedt din kæde og drivlinje rigtig godt, skyl med vand bagefter og lad det tørre ud. Ryst flasken kraftigt og påfør 1 dråbe Watts-up Wax på indersiden og ydersiden af ​​hvert kædeled. Sørg for at vente 2-3 timer før du rider for de bedste resultater. Fjern overskydende smøremiddel med en klud, hvis det er nødvendigt.

Genpåføring: Kør kæden gennem en klud for at fjerne overskydende voksglidemiddel, du kan også bruge en børste. Påfør 1 dråbe Watts-up Wax på indersiden af ​​hvert enkelt kædeled. Det er bedst at vente 2-3 timer før du kører. Fjern overskydende smøremiddel med en tør klud, hvis det er nødvendigt.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297474
Tarifnummer: 34039900
EAN-nummer: 8720387297474

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down