×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

UDOG Logo Socks

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
UDOG Logo-strømperne er designet til ydeevne på eliteniveau, hvilket giver optimal komfort og enestående holdbarhed under de højeste præstationskrav. Active Compression enkeltlags ribbet tekstur for...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
179

143,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

UDOG Logo-strømperne er designet til ydeevne på eliteniveau, hvilket giver optimal komfort og enestående holdbarhed under de højeste præstationskrav.
Active Compression enkeltlags ribbet tekstur for åndbarhed, komfort og holdbarhed. Strømperne bruger Q-Skin-garn, der er skabt til at føles meget blødt mod huden, hvilket giver friskhed, hygiejne og komfort.
Sålen har også en blød finish for komfort, mens håndlåste sømme og flatlock-syninger hele vejen igennem sikrer, at sokkerne ikke gnaver, uanset hvor hårdt du kører.
15 cm manchet. En vigtig komponent til at afrunde din cykelgarderobe.

Specifikationer

80% Q-skin polyamide 20% elastane
High-gauge 200-needle construction
Reinforced heel and toe boxes
Made in Italy
Weight 20g

Varenummer: UDSOCK
Vægt: 0.03kg

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down