×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Cento Road Sko

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Cento er UDOG's nytænkende sko med Micro Twist drejespænde, udviklet fra bunden. Micro Twist er en unik mikrojusterende rotor, der giver en ensartet, tilpasset pasform...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
2400

1.920,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Cento er UDOG's nytænkende sko med Micro Twist drejespænde, udviklet fra bunden. Micro Twist er en unik mikrojusterende rotor, der giver en ensartet, tilpasset pasform for forbedret støtte og stabilitet. Det ergonomiske drejespænde med blød gummikant garanterer bedre greb under alle forhold. Drejespændet har en diameter på 30mm, hvilket giver bedre håndtering i løbssituationer. Micro Twist er mærkbart lavere i profil end mange andre drejespænder, kun 10mm tykkelse for en mere aerodynamisk profil. De vævede wirer er meget fleksible, men ultra-resistente.

Tension Wrap System 2.0
TWS 2.0 systemet virker primært på de uafhængige spændere på et større område af skoens overdel og trækker øjerne indad konsekvent fra alle retninger for en mere støttende og behagelig pasform. Brugen af tekstil snøreguider eliminerer yderligere trykpunkter.

Mikrofiber overdel
Den nye Cento sko bruger teknologisk laserperforeret mikrofiberlæder. Det er et let og blødt, men alligevel modstandsdygtigt materiale, ideelt til racersko. Det adaptive materiale, der bruges på overdelen, tillader naturlige bevægelser af foden, hvor det er nødvendigt for komfort, mens datastyret TPU-forstærkningsområder holder foden sikret for optimal kraftoverførsel og effektivitet.

Stiv Carbonsål
Ultra-stiv højcarbonkomposit ydersål med en stivhedsindeks på 11. Den er udviklet med en retningsbestemt ventilationskanal samt integrerede gummihæl- og tåkapper. Ydersålen har en stor platform til nemt pedalindgreb og generøse justeringsmuligheder for bolte for præcis pasform. Titaniumlegering cleat møtrikker kan rotere for at positionere pedal/cleats 5mm bagud.

Specifikationer

Vægt: kg

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down