×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Tensione Road sko

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Cykling handler om at skubbe og trække i pedalerne i timevis. Så Udog designede og udviklede den første cykelsko nogensinde, der følger dine fødder, når...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1199

959,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Størrelse EU UK US L mm
38# 38 5 6 242
39# 39 5,5 6,5 249
40# 40 6,5 7,5 256
41# 41 7 8 262
42# 42 8 9 269
43# 43 8,5 9,5 276
44# 44 9,5 10,5 282
45# 45 10,5 11,5 289
46# 46 11 12 296
47# 47 11,5 12,5 304
48# 48 12 13 311

Cykling handler om at skubbe og trække i pedalerne i timevis. Så Udog designede og udviklede den første cykelsko nogensinde, der følger dine fødder, når du trækker op.
Tensione er den første sko nogensinde, der omslutter dine fødder fra bunden til toppen.
Let, hurtig og fuldt støttende. Tag til træning og løb i fuld komfort.
Udog designet Tensione skaber 18 kontaktpunkter mellem overdelen og dine fødder. Vi introducerer Tension Wrap System, et metatarsal dynamisk system, der omslutter mellemfodsområdet på dine fødder fra vristen til broen for en optimal pasform.
Tension Wrap System muliggør en mere kontrolleret overførsel af kraft til pedalen. Den holder din fod for fuld komfort under hele pedalslaget.
Skoen er udviklet med komfort for øje. Designet er bevidst minimalt og eliminerer al hardware, plastik og metaldele, der skaber trykpunkter. Det komplekse snørelukningssystem gør det muligt for Udog at bruge overmaterialer, der er blødere og mere behagelige sammenlignet med standard cykelsko, hvilket minimerer syning. Overdelen er lavet af innovativt 3D teknisk mesh, materialet er let, blødt og åndbart.
Snørebånd er nøje udvalgt og testet for at identificere de bedste snørebånd til en højtydende cykelsko. Traditionelle snørebånd har en tendens til at tabe sig, mens de træder i pedalerne, af denne grund bruger Tensione proprietære snørebånd, der er flade og pressede, faste uden luft indeni, hvilket skaber en tovknudeeffekt, der garanterer den bedste pasform fra de mest krævende løbeløb til de længste udholdenhedsture.
Tensiones minimalistisk design eliminerer alle plastik- og metaldele, sømme, bruger de mest avancerede materialer og skaber et produkt, der er ultra-komfortabelt, støttende og let. Som cyklister ved vi, hvor vigtigt vægt er på alle cykelkomponenter, især på sko. Med sine 245 gram i størrelse 42 er Tensione langt den letteste sko i sin kategori. Hjælper dig med at spare fra mindst 50 til 200 gram sammenlignet med traditionelle sko til samme pris.
Test

Specifikationer

Varenummer: Tensione

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down