×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Cima Carbon Road sko.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Den perfekte blanding mellem komfort og høj ydeevne, stivhed og blødhed. Udog udviklede en sko, der opnår et nyt niveau af komfort og ydeevne i...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1999

1.599,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Den perfekte blanding mellem komfort og høj ydeevne, stivhed og blødhed. Udog udviklede en sko, der opnår et nyt niveau af komfort og ydeevne i cykelsko.
CIMA er en let klatresko. Ultrastiv – stivhedsindeks 11 – utrolig behagelig, åndbar og hurtigttørrende. I størrelse 42 vejer den kun 240 gr.
De nye CIMA sko inkorporerer et innovativt Pocket Tongue System (PTS), der giver et hyperrent design via et unikt og patenteret lukkesystem. Kombineret med den elastiske bro giver dette system en indvendig lomme til opbevaring af de bundne snørebånd og et integreret aerocover for et rent og dynamisk design.
UDOGs strikteknologi er designet til at skabe en unik overdel, der er let, støttende, åndbar og vandtæt. Strikket er en sømløs overdel i ét stykke lavet af konstrueret strikmateriale. Det superbløde sok-lignende materiale tilpasser sig enhver fodform og enhver pasform, mens der bruges forskellige tekniske strikmønstre inden for den enkelte Knit-overdel for optimal ydeevne og komfort.
CIMA bruger en ultra-stiv carbon komposit ydersål med et stivhedsindeks på 11, som er designet til at skabe den bedste blanding mellem komfort og stivhed. Denne er udviklet med en retningsbestemt ventilationskanal og integreret gummihæl og tåkapper.
Traditionelle snørebånd har en tendens til at løsne sig, mens du træder i pedalerne, så CIMA bruger proprietære snørebånd, der har en fladere konstruktion, som skaber en bedre knude og garanterer den bedst passende sko uanset turen - fra de mest krævende stigninger til de hårdeste flade løb.

Specifikationer

Varenummer: Cima
Vægt: 0.5kg

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down