×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Hydro/ORS 28x6g

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Under træning taber kroppen væske og elektrolytter via sved. Utilstrækkelig erstatning af svedtab under (udholdenheds) træning, specielt i varmt og fugtigt klima, vil have en...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
219

175,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Under træning taber kroppen væske og elektrolytter via sved. Utilstrækkelig erstatning af svedtab under (udholdenheds) træning, specielt i varmt og fugtigt klima, vil have en negativ effekt på trænings performance og vil i værste tilfælde resultere i muskelkramper. 6d HYDRO/ORS er en lav-kalorie elektrolyt drik der kan bruges som kilde til væske og elektrolytter.
6d HYDRO/ORS som en enkelt dosis (= 1 pose i 500 ml. vand), indeholder kun 3,7 g. kulhydrater og 450 mg. Natrium pr. 500 ml. flaske. Dette betyder at 6d HYDRO-løsningen er den ideelle sportsdrik som forberedelse til, eller under (udholdenheds) træningspas hvor atleter vil begrænse indtaget af kulhydrater (f.eks. fastet træning). 6d HYDRO kan også bruges under kortere træningspas på op til en time hvor der ikke er behov for indtag af kulhydrater. Takket være dets lave kalorieindhold (± 15 kcal. pr. 500 ml.) kan 6d HYDRO også bruges gennem dagligdagen til at vedligeholde en optimal væskebalance. Natriummet (~salt) i 6d HYDRO stimulerer tørst følelsen og forbedrer lagring af indtaget væsker i kroppen.
Ved at bruge dobbelt dosis (= 2 poser i 500 ml. vand), bliver 6d HYDRO en typisk ’Oral Rehydration Solution’ (ORS). 6d ORS indeholder 7,5 g. glukose i form af maltodextrin og 900 mg. natrium pr. 500 ml. flaske. Kombinationen af natrium og glucose, sammen med dens hypotoniske egenskaber (± 210 mmol/kg.) maksimeres absorberingen af væske i tyndtarmen. Derfor er 6d ORS den optimale sports drik til atleter, som ikke bare sveder meget, men også sveder mange salte. Derudover er den dobbelte dosis ofte anbefalet for at bevare en optimal væske- og elektrolyt balance under længerevarende ophold i varmt og fugtigt klima. Ydermere er 6d ORS den foretrukne drik til at ”prehydrere” kroppen før træning og ”rehydrere” efter træning. Specielt efter længere udholdenheds træningspas og konkurrence hvor væske- og saltmangel er væsentlige og hvor store mængder væske skal indtages for at genoprette væskebalancen efter træning. Til standard brug under udholdenheds træning I varmt og fugtigt klima er 6d ISOTONIC SPORTS DRINK anbefalet, da det indeholder 450 g. natrium pr. 500 ml. vand så vel som 30 g. kulhydrater. Det vil dog kræve at nogle atleter indtager ekstra salt under længere træningspas (>3 timer) i form af 6d ORS.
For at opsummere, er 6d HYDRO/ORS det ideelle valg for alle atleter der har behov for ekstra væske og elektrolytter uden ekstra kulhydrater og sukker, specielt i varmt og fugtigt klima. Takket være dets neutral pH værdi (~7,5) er denne drik ekstremt velegnet til udholdenheds atleter, da den ikke er aggressiv for mave og tænder. Der er nemlig ikke tilføjet syre til drikken.
Anbefalet brug

6d Hydro
Bland 1 pose (= 6g pulver) med 500 ml. vand.
6d ORS
Bland 2 poser (= 12g pulver) med 500 ml. vander.

Specifikationer

• Lav-kalorie drik
• pH neutral
• Elektrolytter
• Naturlig smag og farve

Varenummer: 1040X

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down