×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Isobuffer 700 g

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Tilsyring er en væsentlig årsag til muskeltræthed under kort og højintens træning, selv når de kortere ”eksplosioner” sker under en udholdenheds effort som et cykelløb...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
349

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Tilsyring er en væsentlig årsag til muskeltræthed under kort og højintens træning, selv når de kortere ”eksplosioner” sker under en udholdenheds effort som et cykelløb eller en fodboldkamp. Succes i disse sportsgrene vil derfor afhænge enormt meget af graden man kan udskyde tilsyring i musklerne. Hvis du kigger på angrebene i slutspurten i cykelløb eller de mange korte og længere spurter som fodboldspillere eller hockeyspillere skal udføre under en kamp. Igen er tilsyring ofte en ”party pooper” der tvinger musklerne til at sænke tempoet. Dog har kroppen et begrænset antal af ”buffers”, såkaldte “bufferkapacitet”, der kan (delvist) forsinke tilsyring under disse højintensitets intervaller. Mængden af bikarbonat i blodet har en vigtig sammenhæng med bufferkapaciteten. Desværre er bikarbonatreserver begrænset og reserverne mindskes når disse korte maksimum efforts bliver udført (for) hurtigt efter hinanden. Ved at ”stack loade” bikarbonatreserver før og under træning, kan kroppen yderligere forsinke det kritiske moment af syre opbygning i afgørende momenter. Dette bliver endnu mere vigtigt når ketoner benyttes under træning, som er kendt for at øge syren i blodet.
6d ISOBUFFER SPORTS DRINK er en isotonisk energidrik (327 mmol/kg.), der indeholder 30 g. kulhydrater i en 2:1 glukose:fruktose ratio. Dette garanterer en hurtig absorbering af både kulhydrater og væske under træning. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK adskiller sig fra ”normal” isonisk sportsdrik som f.eks. 6d ISOTONIC SPORTS DRINK, takket være dens lagring af elektrolytter. En flaske (500 ml.) 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK indeholer 4,6 g. natrium (+kalium) bikarbonat (= buffer). 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK er til dato den eneste isotoniske energidrik der kan øge og vedligeholde bufferkapaciteten før og under længere intense udholdenheds træning.
Da natriumbikarbonat er den største bikarbonatkilde i denne energidrik, resulterer det også i et meget højt natrium indhold (1000 mg. pr. 500 ml.). Mængden af natrium i denne drik er sammenlignelig med mængden af natrium der findes i en dobbelt dosis af 6d HYDRO/ORS. Dette resulterer i at 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK hurtigt genopfylder salte, som er tabt gennem sved under konkurrence i varmt vejr. På grund af det høje indhold af salt, skal indtaget begrænses til 500 ml. i timen for at undgå mave-tarm problemer. Det er vigtigt at teste drikken med måde i konkurrence øjemed.
For at opsummere er 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK den ideelle energidrik under konkurrence hvor korte (gentagende) højintensitets efforts er afgørende, specielt hvis konkurrencen afgøres i en spurt. Denne energidrik kan også bruges til at opbygge bufferkapacitet som forberedelse til og under en restitutionsperiode efter en kort maks. Effort (0,5-5 min.), og hvis ønsket, også I combination med 6d SODIUM BICARBONATE. Bufferkapaciteten ved 500 ml. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK svarer til 4 kapsler 6d SODIUM BICARBONATE.

Anbefalet brug
Bland 35 g. (= 2 scoops) pulver med 500 ml. vand. Drik 500 ml. i timen under træning. Venligst ikke overskrid denne dosis. Indtagelse af en høj dosis natriumbikarbonat kan forårsage akut mave-tarm problemer.
For at kunne drage fordel af lagringseffekten ved 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK, er en dosis på 0,3-0,4 g. natriumbikarbonat pr. kg. kropsmasse krævet over en periode på ~8 timer før og under selve konkurrencen. For en person på 70 kg. vil det svare til 21-28 g. natriumbikarbonat. Denne dosis kan opnås ved at bruge 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK (før og under konkurrence), og når det ønskes også i kombination med 6d SODIUM BICARBONATE kapsler (kun før konkurrence). 500 ml. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK indeholder 4,6 g. natrium (+ kalium) bikarbonat pr. 500 ml. mens én kapsel af SODIUM BICARBONATE indeholder 1,125 g. natriumbikarbonat.

Specifikationer

• 30g kulhydrater
• 2:1 kulhydrat mix
• Lagrer elektrolytter
• Alkaline pH
• Naturlig smag og farve

Varenummer: 1023X
Vægt: 0.7kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down