×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Proteinbar Cookie Dough 12 X 60 g

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Den præcise proteindosis afhænger af...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
349

279,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Den præcise proteindosis afhænger af leucinindholdet i proteinkilden. Dette skyldes at leucin har en meget større effekt på syntetisk muskelprotein end nogen anden aminosyre. Ved at tilføje “ekstra” leucin til et suboptimal men kvalitets proteindosis (f.eks. <20 g.), kan muskelproteinsyntese stimuleres lige så godt som ved et 25 g. protein. Den samlede proteindosis skal dog indeholde mindst 3 gram leucin for optimalt at stimulere muskelvækst og -opbygning. Derfor indeholder 6d PROTEIN BAR en proteinblanding af valle-protein koncentrat, sojaproteinsisolat og mælkeproteinsisolat. Disse er alle kvalitets proteinkilder med højt leucin indhold. Valget af denne proteinblanding og tilføjelsen af ekstra L-leucin resulterer i en unik proteinbar med 19 g. kvalitetsprotein og 3 gram L-leucin.
Takket være den høje kvalitets proteinblanding og kulhydraterne der også er der til stede (~22 g.), er 6d PROTEIN BAR ekstremt velegnet til atleter der foretrækker en hurtig og smagfuld ”snack” i stedet for en shake efter en hård træning. 6d PROTEIN BAR stimulerer proteinsyntese mere effektivt end næsten alle andre proteinbarer. Selvom mange proteinbarer indeholder mere protein (f.eks. 20-25 g.) er disse proteiner ofte afledt af en ringere proteinblanding med en stor del hvedeprotein og/eller kollagen der stort set ikke indeholder leucin!
Derudover er proteinindtag ikke kun vigtigt direkte efter træning. De positive effekter ved protein vedr. muskelvækst og -restitution forbedres ved at indtage mindst 20 gram protein hver 3-4 time i løbet af dagen. Med de tre hovedmåltider kan denne proteindosis nemt optages gennem proteinrig mad som kød, fisk, æg, mælkeprodukter eller plantebaseret kød substitutter. En stor dosis casein protein (40 g.) er den mest passende proteinkilde at indtage inden sengetid da den har en vedvarende frigivelse (se 6d NIGHT PROTEIN). I denne kontekst kan 6d PROTEIN BAR også bruges som en proteinrig eftermiddags snack. Hvis intet protein bliver indtaget i eftermiddagen, vil en 5-7 timers periode mellem frokost og aftensmad opstå, hvilket ikke er optimalt. Vidste du dog, at 6d PROTEIN BAR indeholder 237 kcal pga. størrelsen (60 g./bar). Atleter der sigter efter vægttab eller er sensitive overfor vægtforøgelse, skal derfor bruge 6d WHEY PROTEIN (±130 kcal) eller 6d VEGAN PROTEIN (±145 kcal) som basis for deres proteinrige eftermiddags snack.
Anbefalet brug
1 bar om dagen efter træning eller som en proteinrig snack.
6d PROTEIN BAR kan benyttes som en perfekt tilføjelse til proteinindtag afhængig af behov for protein, selvom man allerede har brugt 6d RECOVERY SHAKE, WHEY PROTEIN og/eller 6d NIGHT PROTEIN.
Overdreven brug kan have en afførrende effekt..

Specifikationer

• 19 g. protein
• 3g L-leucin
• 5g fiber

Varenummer: 5425039527154
EAN-nummer: 5425039527154

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down