×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Vegan Protein 800 g.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Næst efter protein, er leucinindholdet...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
407

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Næst efter protein, er leucinindholdet i proteinet meget vigtigt. Det er bevist at 3 g. leucin er nødvendigt for at maksimere muskelproteinsyntese. Valleprotein har et højt protein- og leucinindhold samt en ideel aminosyre profil, hvilket gør det til den bedste proteinkilde til at maksimere muskelproteinsyntese. Specielt efter træning, da aminosyren fra valleproteinet er hurtigt absorberet og fordøjet hurtigst (se 6d WHEY PROTEIN). En høj dosis casein protein (40 g.) er det bedste at indtage inden sengetid på grund af dets vedvarende frigivelse (se 6d Night Protein). Dog er det ikke alle atleter der kan/vil bruge disse mælkebaseret proteinkilder. Tænk blot på atleter med mælkeallergi, laktoseintolerans og atleter der aktivt lever plantebaseret.
Baseret på hidtidige undersøgelser er animalske proteiner som f.eks. valleprotein mere effektive til opbygning af muskelmasse end plantebaseret proteiner. Dette skyldes delvist sammensætningen af aminosyre (= aminosyre profil). Plantebaseret proteiner indeholder typisk mindre protein og mindre leucin end animalske proteinkilder og er ofte lave på en eller flere essentielle aminosyre. Dog betyder det ikke at plantebaseret proteiner ikke er i stand til at bidrage med Grundig muskelrestitution, generel restitution og opbygning af muskelmasse og muskelstyrke. Studier har faktisk vist det modsatte, at muskelopbyggende egenskaber ved plantebaseret proteiner kan øges ved at kombinere plantebaseret proteinkilder med en supplerende aminosyre profil (f.eks. ærte- og risprotein), ved at tilføje ekstra leucin eller ved at indtage en større dosis af plantebaseret proteiner.
Af disse grunde indeholder 6d VEGAN PROTEIN en naturlig blanding af premium ærte- og risprotein med tilføjet L-leucin for at sikre en komplet aminosyre profil. Én servering indeholder 29 g. kvalitets protein og 3 g. L-leucin. En naturlig sammensætning af fordøjelses enzymer er blevet tilføjet til proteinblandingen for at forbedre fordøjelsesevnen i det plantebaseret protein, som faciliterer en hurtigere absorbering af aminosyre. 6d VEGAN PROTEIN er fri af soja og lactose og indeholder ingen kunstrige smage, farver eller sødestoffer.
Resultatet er, at 6d VEGAN PROTEIN er bedst egnet til atleter der sigter efter et plantebaseret proteinpulver der støtter muskelopbygning og -restitution maksimalt og derved optimerer træningstilpasning. Denne proteinpulver er også et fremragende valg for vegetarer og veganere der leder efter en nem og effektiv made at øge deres daglige protein indtag, uagtet om de er i gang med et vægttab.
Anbefalet brug
Bland 40 g. (= 2 scoops) pulver med 300 ml. vand.
Til brug direkte efter træning, eller i løbet af dagen så det daglige proteinbehov opnås.
Bland med 300 ml. sojamælk som en ’NIGHT PROTEIN’ shake med ±40 g. protein.

Specifikationer

• Ærte- ris protein
• 29 g. protein
• 3 g. L-leucin
• Sukkerfri
• 100% naturlig

Varenummer: 1033X

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down