×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Scratch M5 AGX Nack

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Tag ud i naturen, udfordr dig selv og nyd øjeblikket. Det er hele meningen med Gravel. Som officiel tech partner på Strade Bianche , et...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1899

1.519,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Tag ud i naturen, udfordr dig selv og nyd øjeblikket. Det er hele meningen med Gravel. Som officiel tech partner på Strade Bianche , et unikt og ikonisk løb med dets forskellige terræner, ønskede vi at udvikle den mest alsidige serie af sadler nogensinde. Klar til at støtte dig uanset tilstanden.

Sådan blev AGX født, den forbliver til Adventure, Gravel og Cyclocross beregnet til udendørsbrug og til dem, der ønsker at have en sadel behagelig under alle aspekter.

Teknisk specifikation:

T-form: Mere bevægelsesfrihed og positionering på sadlen takket være en standardlængde. Designet til at yde det højeste niveau af komfort i det område, hvor lårene gnider sadlen

MSS - Multi-Sector System: Det giver forskellige individuelle zoner kortlagt og adskilt langs sadlen, hver sammensat af forskellige interaktive skum og enkeltcellet polstring. Disse områder arbejder uafhængigt, tilpasser sig alle de positioner, cyklisten kan indtage.

Push and Pull: Skummet følger cyklisten i kørefasen og understøtter benskubningen i begge retninger.

Active Base: Teknologien sikrer en sadel, der er stabil, sikker og sikker i terrænforhold ved at tilpasse sig rytterens bevægelser. Det giver også fordelene ved en åben skal, men med et beskyttende dæksel.

Basismateriale, lange carbon fibre: Dette materiale i kombination med nack-rails og de aktive skum sikrer fremragende elasticitet og vibrationsabsorbering for absolut komfort.

Specifikationer

Længde: 250 mm.
Bredde: 140 mm.
Vægt: 172 g.

Varenummer: SCMXNA0HB22-AM
Vægt: 0.15kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down