×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Scratch NDR Nack

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Scratch NDR er en unisex multi-disciplin sadel, der kan sikre mere komfort til længere kørsel takket være 3 mm ekstra polstring over hele overfladen. Scratch...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1799

1.439,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Scratch NDR er en unisex multi-disciplin sadel, der kan sikre mere komfort til længere kørsel takket være 3 mm ekstra polstring over hele overfladen.

Scratch NDR er den nye serie af sadler, der bruger 4.0 teknologi; innovative med hensyn til størrelse, form og ergonomi, de er velegnede til mange anvendelser og discipliner (Road / Off Road), herunder triatlon.

Takket være det nye design, størrelse og ergonomiske "T form" er Scratch NDR velegnet til mand/kvinde. Størrelsen er 250 x 140 mm og vægten varierer alt efter model.

Det nye MSS- Multi Sector System, designet i samarbejde med Politecnico i Milano, forbedrer komfort og ydeevne. De aktive skum, adskilt fra hinanden, skaber 5 kortlagte zoner, der fungerer individuelt og understøtter den normale pedalbevægelse både under skubbe- og trækfasen. Den runde form af Scratch NDR tillader bækkenet at rotere naturligt, hvilket skaber stabilitet og støtte til lændeområderne; det favoriserer også fordelingen af ​​tryk over en større overflade.

På trods af fraværet af en ægte perineal kanal, har Scratch NDR en åben base, der er i stand til at eliminere trykspidser i kønsbækkenområdet. Lukningen af ​​prostatazonen giver også bedre beskyttelse mod ekstreme klimatiske forhold (regn eller mudder).

Specifikationer

Længde: 250 mm.
Bredde: 140 mm.

Varenummer: SCENNA0HB00-AM
Vægt: 0.15kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down