×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Proxim W650 Tirox 155

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
MSS - Multi Sector System: dette system sørger for forskellige kortlagte og adskilte zoner på sadlen, hver sammensat af forskellige interaktive skum og polstring med...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1049

839,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

MSS - Multi Sector System: dette system sørger for forskellige kortlagte og adskilte zoner på sadlen, hver sammensat af forskellige interaktive skum og polstring med en enkelt separat celle.
"Øerne" arbejder selvstændigt og tilpasser sig alle de positioner, som cyklisten kan indtage, mens han træder i pedalerne.

Formen: halvrund form, 250 mm lang og fås i bredderne 145 /155 mm.
På siden er sadlen, takket være Multi - Sector - Systemet, mere fleksibel, hvilket giver større bevægelsesfrihed og favoriserer en dobbelt handling af støtte og indeslutning i pedalfasen.

Optimeret spids og PAS-udledningskanal: Optimeret størrelse og form. Støttefladen øget med 3 mm, med en hældning på 30° og fleksibel struktur.
W650 bruger også PAS-teknologien, som kan reducere bløddelskompression og følelsesløshed i prostataområdet, hvilket fremmer blodgennemstrømningen i bækkenområdet.

Bagcover og ny skal: Materialet på bagcoveret er blevet undersøgt og designet til at øge grebet, hvilket sikrer ydeevne under alle vejrforhold.
Det monocoque skrog på Proxim W650 er specielt designet til at rumme det nye Multi - Sector - System, bagtil er faktisk mere konkavt for at tillade en fuldstændig støtte og tilpasning af skummet selv i de punkter, hvor der påføres mindre tryk, så hele sædet er ikke kun understøttet, men understøttes i hver eneste bevægelse.

Specifikationer

Bredde: 155 mm.
Længde: 250 mm.
Vægt: 235 g.
Materiale rails: TiroX

Varenummer: PRX6TN5HB95-AM
Vægt: 0.15kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down