×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Nago C3 CPC

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
En halvrund sadel bygget til landevejskørsel. Denne sadel er lavet med Prologos C3 carbon kompositbase, en speciel blanding, der har gjort det muligt for Prologo...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
3799

3.039,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

En halvrund sadel bygget til landevejskørsel. Denne sadel er lavet med Prologos C3 carbon kompositbase, en speciel blanding, der har gjort det muligt for Prologo at lave kurvesadler under 170 gram, men stadig bevare stabiliteten og ydeevnen af ​​tungere sadler.

Sadlen er udstyret med CPC-Airing teknologi fra Prologo
De innovative funktioner i CPC-Airing placeret i strategiske områder af sadlen, giver maksimal stødabsorbering, anti-vibration og gør det muligt for rytteren at holde den bedste position på sadlen (under alle vejrforhold). CPC er fremstillet med en speciel 3D nanopolymer. Udviklet og testet af professionelle landevejs- og offroadhold sikrer den komfort og øger ydeevnen. Sammenlignet med standard CPC-versionen er luftkøling forbedret med 10%, mens stødabsorbering er forbedret med 15%.

CPC-Airing sadler fås med nack-rails, en carbon med nanostruktur, der integrerer kevlar- og aluminiumsfibre for at give en superlet rail med reducerede deformationer sammenlignet med normal carbon. Oversize form 7X9,3 mm.

Specifikationer

Længde: 275 mm.
Bredde: 139 mm.
Vægt: 155 g.

Varenummer: NAV3NA0HBC7-AM
Vægt: 0.15kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down