×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Scratch M5 Space Tirox

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Navnet SPACE identificerer alle de sadler, der er karakteriseret ved et bredere siddeområde og øget polstring, hvilket sikrer og forbedrer komforten. Det er det perfekte...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
999

799,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Navnet SPACE identificerer alle de sadler, der er karakteriseret ved et bredere siddeområde og øget polstring, hvilket sikrer og forbedrer komforten. Det er det perfekte valg for kvinder, der har en bredere hofteknogle, og til ryttere, der har brug for en bedre vægtfordeling. Scratch M5 Space måler 250 mm i længden og 147 mm i bredden, med et +5 mm polstringsskum sammenlignet med standardversionen

Takket være det nye "T form"-design, størrelse og ergonomi er Scratch M5 CPC en unisex-sadel velegnet til brug i flere kategorier.

Det nye MSS Multi Sector System, designet i samarbejde med Polytechnic i Milano, hjælper med at forbedre komfort og ydeevne; de aktive skumpuder, adskilt fra hinanden, skaber selvstændige zoner, der fungerer på en smart og individuel måde, og favoriserer den naturlige bevægelse af pedalfaserne både ved at skubbe og trække, og absorbere de vibrationer, som basen overfører til sadlen. Den runde form på M5 tillader bækkenet en naturlig rotation, hvilket skaber stabilitet og støtte til lændeområderne og fordelingen af ​​trykket på en større overflade.

PAS (Perineal Area System) er en kanal designet til at eliminere trykspidser og følelsesløshed, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen. Dets ergonomiske design, assisteret af skum med variabel densitet, eliminerer kontaktpunkter i prostata-genitalområdet. PAS-kanalen er ideel til brugere, der foretrækker ydeevne kombineret med komfort over lange og mellemlange afstande.

Specifikationer

Længde: 250 mm.
Bredde: 147 mm.
Vægt: 213 g.

Varenummer: SCMPTN7HB21-AM
Vægt: 0.15kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down