×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Esatouch

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Esatouch styrbånd, for maksimalt greb. Esatouch er udviklet takket være Prologos knowhow og er det ultimative valg for dem, der søger maksimal komfort og greb....
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
299

239,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Esatouch styrbånd, for maksimalt greb. Esatouch er udviklet takket være Prologos knowhow og er det ultimative valg for dem, der søger maksimal komfort og greb.

Det sekskantede lameldesign tillader en dobbelt funktion:

• En "pude"-effekt for bedre at dæmpe de vibrationer, der overføres af styret.

• En "vakum"-effekt for at maksimere greb og hold. På denne måde reducerer du stivningen på karpaltunnelen som gør at du kan tage på lange cykelture uden problemer.

Lavet af EVA og har en tykkelse på 2,5 mm for at sikre god støtte uden at være omfangsrig. størrelsen er 2000 x 30 mm og vejer 60gr.

Prologo-styrbånd er valgt af nogle af de bedste World Tour-hold i verden: Team Baharain Victorious - EF Education-EasyPost - Intermarchè Wanty Gobert - Groupama FDJ og mange andre.

Test.

Specifikationer

Varenummer: ESATC0
Vægt: 0.01kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down