×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Akero AGX T2.0 Tirox

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Akero er endnu et medlem af den ergonomiske familie, det perfekte kompromis mellem Dimension og Scratch M5, der blander dæmpning og anatomiske former med præstationsfremmende...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
598

478,40kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Akero er endnu et medlem af den ergonomiske familie, det perfekte kompromis mellem Dimension og Scratch M5, der blander dæmpning og anatomiske former med præstationsfremmende funktioner.

Takket være dens mål (255x150 mm) og innovativt design (V Shape, snub næse) er vægten bedre fordelt, og positionen er mere fremadrettet.

Det er den rigtige allierede til All-road, uanset tilstanden eller hvor mange kilometer der er kørt. Dens vigtigste egenskab er det Aktive Base System: en udhulet skal, der lader drage fordel af alle fordelene ved en perineal kanal, mere blodgennemstrømning og luftkøling, der tilbyder den samme beskyttelse mod vand og mudder under kritiske vejrforhold.

Specifikationer

Længde: 255 mm.
Bredde: 150 mm.
Vægt: 225 g.

Varenummer: AKGX200HB21-AM
Vægt: 0.15kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down