×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Energrip CPC Kortfingret

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Revolutionerende i cykelverdenen. En naturlig forlængelse af hånden, der forbedrer grebet og absorberer vibrationer. En ny synergi mellem menneske og produkt. Den nye Energrip, med...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
599

479,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Revolutionerende i cykelverdenen. En naturlig forlængelse af hånden, der forbedrer grebet og absorberer vibrationer. En ny synergi mellem menneske og produkt.

Den nye Energrip, med Prologos patenterede CPC (Connect - Power - Control) cykelteknologi og dens design, er resultatet af forskning med partnere og fagfolk af ekspertise, repræsenterer det ultimative inden for handsker, der tilbyder tre fordele på én gang:

- Greb og Stødabsorbering

CPC's 3D-printede polymerer er specielt udviklet til at give et sikkert greb under alle forhold og vejr, mens formen og placeringen på strategiske punkter af hånden sikrer, at de fleste af de vibrationer, som cyklen overfører til kroppen, absorberes, hvilket reducerer stress markant. på sener, muskler og led og giver dig mulighed for at cykle i længere tid uden ubehag eller smerter. Har du nogensinde hørt om marginal gains?

- Termoregulerende

Luftgennemstrømning er en nøglefaktor for en komplet handske. Den nye Energrip har et stort luftkøleområde + kølekanaler på indersiden for at sikre kontinuerlig luftstrøm og for at eliminere varme og sved, mens håndfladen holdes kølig. Bagsiden af ​​nylon og polyester giver fremragende isolering og holder kropstemperaturen uændret under både varme og kolde forhold. du skal ikke længere bekymre dig om at bære flere par handsker for at klare forskellige temperaturer i løbet af dagen, tag Energrip på og nyd din tur.

- Højere udholdenhed

Elektromyografiundersøgelser foretaget af Performance Center ved University of Besançon har vist, at den CPC, der bruges af Energrip, absorberer 10 % flere vibrationer end en ikke-CPC håndflade, der arbejder på to forskellige bølgelængder. Dette, kombineret med kontinuerlig termoregulering, sikrer mindre træthed af muskel- og karpaltunnelen.

Energrip er den foretrukne handske for Team Bahrain Victorious, EF Education-TIBCO-SVB'er og mange andre.

Specifikationer

Varenummer: GLOVESFBW04
Vægt: 0.01kg
Tarifnummer: 61169300

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down