×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Wet Lube 100 ml. Flaske

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dynamic Wet lube er optimeret til at holde din drivlinje kørende silkeblødt under mudrede og våde forhold. Dynamic Wet lube er et højtydende smøremiddel med...

Ikke på lager

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
50

39,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Dynamic Wet lube er optimeret til at holde din drivlinje kørende silkeblødt under mudrede og våde forhold.

Dynamic Wet lube er et højtydende smøremiddel med et additiv for øget ydeevne. Alkoholen vil forbedre krybeevnen og hjælper med at fordele smøremidlet jævnt på din cykelkæde. Olien vil trænge dybt ind i hvert kædeleds kerne for at give ultimativ smøring og beskyttelse. Dynamic Wet Lube holder bevægelige dele i drift, reducerer friktionen og beskytter mod korrosion. Det holder i de mest ekstreme situationer.

Dynamic Wet Lube er optimeret til at holde længe under våde og mudrede forhold. For de bedste resultater skal du bruge Dynamic Wet Lube efter rengøring af din kæde med Dynamic Chain Cleaner. Påfør derefter kædesmøringen på hvert kædeled og/eller bevægelige dele af din cykel.

Specifikationer

Varenummer: 4260068454481
Tarifnummer: 34039900
EAN-nummer: 4260068454481

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down