×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Band Of Brushes

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Soft Washing Brush Den bløde vaskebørste er ideel til rengøring af din cykelramme og komponenter. Det cykelspecifikke design med bløde børster gør den sikker at...

Ikke på lager

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
165

131,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Soft Washing Brush
Den bløde vaskebørste er ideel til rengøring af din cykelramme og komponenter. Det cykelspecifikke design med bløde børster gør den sikker at bruge på alle cykler. Børsten er optimeret til hurtig rengøring med et overdimensioneret hoved og gummibelagte stødzoner for maksimal beskyttelse af dit stel.

Wheel- and Components Brush
Wheel- and Components Brush er specielt designet til at rense fælgene og egerne på dine hjul. Fjern hårdt snavs uden besvær. Nylonbørsterne er hårde mod snavs og bløde på din cykel.

Two Prong Brush
To-bensbørsten er specielt designet til at fjerne snavs fra din forgaffel, kæde- og sædestager. De fleksible børster er ideelle til at nå selv de smalleste områder på din cykel. De hårde nylonbørster er bløde på dit stel og hårde mod snavs.

Claw Brush
Den multifunktionelle Claw Brush er perfekt til at rense din cykels kæde, kassette, skifter og remskivehjul. Værktøjet har tre børster med dog nylonbørster og en klo til muddertilstopning.

Drivetrain Detailing Brush
Rengøring af din drivlinje er en nem opgave med Drivetrain Detailing Brush! Den lille størrelse gør den til et velegnet værktøj til at rengøre de smalleste områder af din drivlinje. De hårde nylonbørster er ideelle til at fjerne alt fedt og snavs fra din kæde, kassette og remskivehjul.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297634
EAN-nummer: 8720387297634

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down