×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Styr ROAD GOSSAMER Compact alloy

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Gossamer Compact bruger den samme udviklede form som vores avancerede styr - lavvandet 125 mm fald, kort 80 mm rækkevidde, optimeret til formen af strømskiftere....
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
529

423,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Gossamer Compact bruger den samme udviklede form som vores avancerede styr - lavvandet 125 mm fald, kort 80 mm rækkevidde, optimeret til formen af strømskiftere. Rytterkomforten er yderligere forbedret af den flade topsektion, hvilket giver en nem platform at hvile hænderne på. Gossamer Compact bruger 6066 aluminium, som er dobbelt stødt og tilspidset for at give styrke, hvor det er nødvendigt, og trimme vægt, hvor det ikke er. Shot peening forbedrer træthedsmodstanden, og en ekstra bred bulesektion i midten af stangen giver rigelig plads til tilbehør.

Specifikationer

Varenummer: 185-00004
Vægt: 0.445kg
Tarifnummer: 87149910

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down