×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Kranksæt MTB AFTERBURNER

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
11/12-speed Afterburner er blevet fuldstændig redesignet til dens højeste ydeevne endnu med lettere pedalarme, en mindre spider og AL7050 klinger. De slanke nye arme er...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1399

1.119,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

11/12-speed Afterburner er blevet fuldstændig redesignet til dens højeste ydeevne endnu med lettere pedalarme, en mindre spider og AL7050 klinger. De slanke nye arme er hulsmedet af hårdt aluminium og klamper omkring en 30 mm alloy aksel for den ultimative styrke i ujævnt terræn. Klingebolte er også kromolyse, mens et smart design af non-driveside armen eliminerer det svage punkt ved en klemmebolt. Den fås i 170 mm og 175 mm længder. Klingen er CNC-bearbejdet af slidstærkt 7075 aluminium, og hele kranksættet er optimeret til 11/12 gears drivlinjer. Megatooth-klingerne sikrer en fantastisk sikkerhed takket være en ultra-dyb profil og smal-brede mellemrum, der låser kæden på, og gearintervaller i to-tands intervaller fra 28T til en enorm 38T. Den samlede vægt er sølle 695g. Den sandblæste matte finish kombineres med polerede highlights og sektioner af smukt aluminium for at udstråle en monolitisk energi, der modsiger dens lave vægt. Subtile logoer forbedrer kun udseendet, mens laserætsning betyder, at grafikken også holder, uanset hvad vejret kaster på dem.

Specifikationer

Varenummer: 313-00001
Vægt: 0.861kg
Tarifnummer: 87149630

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down