×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Kranksæt MTB PBOX Carbon

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
FSA's MTB PowerBox Carbon kranksæt anvender et P2M konvertibelt spider design til flere klingemuligheder. FSA's krankarme og BB392EVO-spindel, der er parret sammen, producerer et stift,...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
9999

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

FSA's MTB PowerBox Carbon kranksæt anvender et P2M konvertibelt spider design til flere klingemuligheder. FSA's krankarme og BB392EVO-spindel, der er parret sammen, producerer et stift, pålideligt, ekstremt alsidigt watt kranksæt, der fås med en dobbelt- eller enkelt klinge konfiguration.

Nu kan du downloade og købe PowerBox-opgraderingerne til FSA PowerBox, der giver yderligere data under turen og til at analysere dine træningssessioner. Opgraderinger tilgængelige er:

Bluetooth (inkluderet)
Med denne opgradering kan din FSA PowerBox overføre data via Bluetooth Low Energy (BLE eller Bluetooth Smart) til din cykelcomputer.

Venstre/Højre-balance (inkluderet)
L/R-balancen viser dig den procentdel, hvert ben bidrager til din samlede effekt. (effekt til venstre = tryk på venstre pedal + træk op på højre pedal; effekt til højre = tryk på højre pedal + træk op i venstre pedal).

Pedal Glathed opgradering
Pedalglathed er en avanceret målestok for ryttere, der ønsker at optimere deres pedalkørsel. Den viser dig, hvor jævnt kraften tilføres gennem hele 360 ​​graders pedalrotation. FSA PowerBox wattmålere indsamler data for begge ben kombineret. Bemærk venligst, at overførsel af disse data til din cykelcomputer kun er mulig via ANT+.

Specifikationer

Varenummer: 328-00001
Vægt: 1.103kg
Tarifnummer: 87149630

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down