×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Hjulsæt MTB AFTERBURNER i25 148 29" SH B2

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Håndbygget af eksperter og yderst alsidigt, de tubeless-kompatible Afterburner MTB 29" hjul er en ideel opgradering til hurtige mountainbikes, cyclocross og endda gravel cykler. De...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
5399

4.319,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Håndbygget af eksperter og yderst alsidigt, de tubeless-kompatible Afterburner MTB 29" hjul er en ideel opgradering til hurtige mountainbikes, cyclocross og endda gravel cykler. De seks-bolts nav tager moderne skivebremsesystemer. Med en bredde på 26,1 mm og en dybde på 25 mm er den asymmetriske aluminiumsfælg næsten kvadratisk og meget stærk. Sort anodisering giver en hård finish og – sammen med sorte eger og sorte messing nipler – giver Afterburnerne et stealthy look. De vejer kun 1740 g pr. Det forreste nav tager 9 mm QR eller 15 mm thru axles og har 24 straight pull eger i et to-kryds mønster. Det 24-eger bagnav har et 6-pal aluminiums body til øjeblikkelig indgreb og kører på en dobbelt række af rustfrit stål lejer. Den er tilgængelig til Shimano 9-11 speed eller SRAM 10-12 speed og kompatibel med 135 mm QR og 142 mm thru axle. Der medfølger også legerede QR-aksler, tætningstape og tubeless ventiler.

Specifikationer

Varenummer: 4710243903612
Vægt: 3.886kg
Tarifnummer: 87149990
EAN-nummer: 4710243903612

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down