×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Frempind ROAD NS SMR alloy

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
FSA SMR-systemet – Smart Cable Routing – er designet omkring en alsidig frempind og headset-kombination, der giver mulighed for en række både integrerede og semi-integrerede...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
599

479,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

FSA SMR-systemet – Smart Cable Routing – er designet omkring en alsidig frempind og headset-kombination, der giver mulighed for en række både integrerede og semi-integrerede kabelføringer. Ved at udnytte FSA's kernevidenbase om både headset- og cockpitkomponenter giver SMR-systemet en "plug-in"-løsning til cykelmærker, der ønsker internt at føre kabler, ledninger og slanger fra cockpittet ind i rammen. SMR-systemet, der er kompatibelt med elektronisk og mekanisk gearskifte plus hydraulisk og mekanisk bremsning, er virkelig den mest alsidige og tilpasningsdygtige kabelføringsløsning på markedet. SMR frempinden kan tilpasses til både fuld intern ledningsføring fra styret gennem frempinden og headsettet ind i rammen eller i en semi-integreret bane med kabler, ledninger og slanger, der føres under frempinden og holdes af SMR-dækslet. Samtidig med at det giver et slankt og aerodynamisk skjold, giver det længdejusterbare dæksel også mulighed for føring uden frempindsfjernelse og giver en base for en række valg af styr.

Specifikationer

Varenummer: 175-00006
Vægt: 0.431kg
Tarifnummer: 87149990

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down