×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Quick 'n Dirty

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dirt Destroy Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet til at rengøre...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
190

151,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Dirt Destroy
Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet til at rengøre hele din cykel (også din kæde, kassette og kranksæt), med eller uden vand (e-bike sikker) og den er biologisk nedbrydelig. Bare spray, vask og gå!

Bio Drivetrain Detox
Rensemidlet fjerner hurtigt snavs, olie, voks og fedt på en sikker måde. Den planetvenlige formel kan nemt skylles af med vand og er den eneste rengøringsmiddel af sin art, der ikke har nogen som helst faresymboler! Drivetrain Detox er designet til kraftig rengøring og fungerer endda på vandtætte smøremidler og fedtstoffer.

Bio All round Lube
Den planetvenlige Bio All round lube vil sikre, at din drivlinje kører jævnt hele året med sin ultraholdbare formel til alle slags vejr. Smøremidlet af høj kvalitet vil beskytte din drivlinje mod vand og korrosion.

Blød vaskebørste
Den bløde vaskebørste er ideel til rengøring af din cykelramme og komponenter. Det cykelspecifikke design med bløde børster gør den sikker at bruge på alle cykler. Det er en hurtig og nem måde at rengøre din cykel på.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297641
EAN-nummer: 8720387297641

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down