×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Fabulous Finish 400 ml. Spraydåse

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dynamic Fabulous Finish giver din cykel en skinnende finish og giver god beskyttelse mod korrosion og snavs. Fabulous Finish er en silikonespray, der er udviklet...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
60

47,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Dynamic Fabulous Finish giver din cykel en skinnende finish og giver god beskyttelse mod korrosion og snavs.

Fabulous Finish er en silikonespray, der er udviklet specielt til at beskytte din cykel. Den vand- og smudsafvisende spray forhindrer opbygning af snavs og gør det sværere for snavs at klæbe til dit stel og din cykeldele. Fabulous Finish har meget gode krybeegenskaber, hvilket gør den nem at påføre på svært tilgængelige steder. Udover dit stel og cykeldele, kan du også bruge Fabulous Finish på forskellige andre overflader. Læder-, kulstof- eller plastdele inklusive pedaler, gummitætninger og sadler ser alle bedre ud og er beskyttet mod elementerne med et lag af denne cykelspecifikke spray. Fabulous Finish giver en skinnende finish, når den poleres med en pudseklud.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297245
Tarifnummer: 34031980
EAN-nummer: 8720387297245

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down