×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Dirt Destroy 400 ml. Spraydåse

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Produktet alle taler om 😀 Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet...

Ikke på lager

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
40

31,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Produktet alle taler om 😀
Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet til at rengøre hele din cykel (også din kæde, kassette og kranksæt), med eller uden vand (e-bike sikker) og den er biologisk nedbrydelig. Bare spray, vask og gå!

Detaljerne:
Vil du have den reneste cykel nogensinde? Brug den kraftfulde Dirt Destroy Spray. Denne innovative skumspray er hård mod snavs og sikker at bruge på alle cykler. Kan bruges uden vand til (sportslige) e-cykler!

Dynamic Dirt Destroy Spray er en innovativ, cykelspecifik rengøringsspray. Den kraftige skumspray kan bruges på alle materialer, der ses på cykler. Det er sikkert at bruge på kulstof, aluminium, keramik, metal, titanium, stål, gummi, krom og mange flere. Skummet renser stribefrit, er nemt at påføre og ideelt til at rense pletter, der normalt er svære at nå.

Påføring:
Spray Dirt Destroy Spray direkte på dit stel og din cykeldele. Lad det trække i 2-3 minutter og skyl med rent vand. Snavset vil simpelthen falde af din cykel, mere genstridigt snavs fjernes nemt med en blød børstehår. Dirt Destroy Spray er fremragende at bruge, når du ikke har adgang til vand på farten eller til at rengøre din e-cykel. Du skal blot tørre skummet af med en klud efter at have ladet det gøre sit arbejde.

Pro tip:
Du kan også bruge Dirt Destroy Spray til at friske bløde materialer og tekstiler op, såsom handsker, hjelmfor eller overtrækssko.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297078
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 8720387297078

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down