×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Dynamic Chain Cleaner 5 L Beholder

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dynamic Chain Cleaner er et stærkt affedtningsmiddel til hele din cykels drivlinje! Den unikke formel for Dynamic Chain Cleaner er baseret på to-komponenter. Rensemidlet fungerer...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
599

479,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for hjemmelevering eller levering til pakkeshop.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
PostNord levering til firmaadresse
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Dynamic Chain Cleaner er et stærkt affedtningsmiddel til hele din cykels drivlinje!

Den unikke formel for Dynamic Chain Cleaner er baseret på to-komponenter. Rensemidlet fungerer som et affedtningsmiddel, der opløser olie, fedt og andre forurenende stoffer. Samtidig efterlader kæderenseren en forberedende film på din drivlinje, som forhindrer metaldele i at tørre helt ud efter rengøring. Din kæde vil se ud som ny.

Dynamic Chain Cleaner kan bruges på alle dele af din drivlinje inklusive kæder, bagkassetter og skiftere. For en grundig rengøring af din kæde, brug Dynamic Chain Cleaner sammen med et kæderenseværktøj eller børste. Hyppig rengøring og eftersmøring af din kæde vil forlænge levetiden for din drivlinje.

Specifikationer

Varenummer: DY-019
Tarifnummer: 34022090
EAN-nummer: 4260068454610

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down